På promenad i Vadstena

Jag och min vän Maria åkte till Vadstena idag, vi gick ut och gick och Pettson fick stadstränas, träffa människor, andra hundar och ny miljö. Bra för honom. Nu sover han sött kan jag säga.
Nu ska jag röja undan här. Vi ses om några dagar sa sonen och Elin har ju flyttat. Märklig känsla. Nu är det jag , Kalle och djuren några dagar då. Jag har så mycket att pyssla med jämt så det har jag inga problem med men tyst blir det allt.
Bäst att sätta fart..ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”På promenad i Vadstena”

  1. Var också i Vadstena igår. Passerade Gamla Kondis och tänkte: där är "en så’n där Pettson-hund", som sitter i knät och jäspar. Det var nog Pettson!? Glömde titta på matte. Hade bara ögonen på den där lurviga, goa pälsen. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *