Jag pustar ut lite idag

Det känns lite som jag pustar ut nu. Elin resa sista åren har varit krokig, som mamma vill man sina barn det bästa och vi lagt så mycket energi och kärlek på henne och stöttat för att få henne stark och för att hon ska komma dit hon är idag. Nu är hon där. Nu har hon sökt skola, tagit körkort, ska bo i lägenhet i stan och få vara med sin kille. Hon är frisk och friskförklaras om 2.5 år.
Det har varit en krokig väg och ni som har barn som varit med om saker eller kanske har det lite svårt i skolan osv de måste ha mycket stöttning. Man måste putta in mycket jävlar anamma i dem så de kan stå där starka sedan genom kriser.
Så jag pustar lite ut idag. Det gick bra. Vi är sååå glada för allt och jag kommer längta efter Elin så mycket men vet ju vart jag har henne. Jag är så otroligt stolt och glad att hon är den där trygga , glada som tar för sig nu och ser att hon kan precis som alla andra. Nu får hon köra vidare på sitt liv och vi finns ju här alltid.
Nej nu ska jag ut och rast min hund lite, han behöver aktiveras lite och ikväll ska jag på tjejmiddag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag pustar ut lite idag”

  1. Så roligt att det har gått så bra för Elin efter allt hon gått igenom. Blir så glad när jag läser att hon flyttar in i egen lägenhet med pojkvän och har hela livet framför sig. Blandade känslor då barnen lämnar hemmet, men i erat fall måste det ändå kännas bra, då hon kommit så långt.
    Stor kram till er alla ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *