Idag kör vi saker

Igår kväll var vi i Elin och Jakobs lägenhet och lämnade grejer och idag är jag uppe med tuppen för idag Elin flytta. Vi är så himla glada. Jag kommer skriva om det mer framöver och visa lite bilder osv men idag blir det mest att packa och köra saker.
De flyttar till ett supermysigt område och hyr lägenheten av min grannes dotter som flyttar till Stockholm sedan får vi se på sikt om den blir deras men å det känns så kul. Jag känner deras glädje och Linköping är ju nära för mig så det blir mysigt att kunna hälsa på osv Elin vill gärna ta hand om huden om jag är i stan osv. Ja ni ska få se lite mer senare och jag ska skriva mer om hur jag känner också.
Nu ska jag till återvinningen med gårdagens kartonger och papper m.m
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Idag kör vi saker”

  1. Draga Lotta,
    Imi face o deosebita pacere bucuria ta si a copiilor vostri! Viata isi urmeaza cursul ei firesc, se deschide o noua etapa de explorat pentru fiecare!
    Astept poze, bucurandu-ma impreuna cu voi!
    Sincere imbratisari, Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *