Glittrande vatten

Jag är så glad för min lilla hund, finaste Pettson och jag är så glad för vi haft hundkurs och jag fått lära mig så mycket. Han följer mig som min skugga, men han är inte så rädd av sig så han vill gärna springa omkring men nu kommer han när jag ropar och han sitter still om jag säger till och jag får lyfta honom. Jag kan ha honom lös i trädgården och han är runt oss hela tiden.
När han kom till oss ville han aldrig komma när vi skulle gå in, han var svår att få tag på och han stack och vi kunde inte lita på honom men nu följer han mig/oss och det är så skönt.

Idag har vi byggt en liten sommarbrygga som man kan stå och fiska på. Ja vi har druckit bubbel där i kvällssolen och det gick också väldigt bra 🙂 Ni ska få se mer bilder framöver. Den rosa kvällssolen lägger sig där på kvällen. Magiskt.

Jag är så trött och Pettson han ligger på golvet här nu vid mina fötter så vi ska snart gå och sova.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Glittrande vatten”

  1. Sötaste lilla Pettson. Härligt att han lärt sig följa med er.
    Det är så skönt att kunna ha dem lösa hemma och veta att de kommer på inkallning.

  2. Härligt med hund som hålls hemma… vår förra hund var så, man kunde ha altandörren uppe och själv gå och lägga sig… hon hålls på gården, aldrig några problem. Men nu….. vår älskade lilla Jack Russell. HAN rymmer han! Och ju mera vi ropar desto hårdare springer han! Men han blir bara 2 i höst ännu så kanske det lugnar sig så småningom. Ha en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *