Måla huset Östergötland

I år tog vi hjälp med målningen. Framsidan har vi gjort själva men de andra sidorna fixar Roko måleri och snickeri. Vi har Falu rödfärg på vårt hus så färgen är ju lite billigare i alla fall. Jag har haft så dåligt samvete för att vi inte skött om huset. Det syns inte på bild, men det har varit så fult. De ska även måla plåttaken på båda sidor.

Vi har ju haft som mål att måla huset, köpa hund, Kalle ska jobba med mig en dag i veckan och så börja bygga flotte. Flotten får vänta lite till senare, troligtvis i höst. Vi har köpt pontonerna så länge men Corona gav mycket mer osäkerhet i företaget så just nu gäller det att ligga lite lågt samt att vi har haft många oförutsägbara utgifter med saker och bilar som gått sönder, konkurs för ett företag jag jobbar med så att pengar brinner inne för mig osv Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det ordnar sig. Ingen är sjuk tack och lov och hälsan är det viktigaste.

Ibland kommer allt på en gång och man undrar när det tråkiga ska ta slut. Vi behövde i alla fall inte gräva om brunnen i stugan så det var skönt. Nu ska vi ut och jobba ska ni få se vad vi gör.
Ha en bra dag fina ni
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Måla huset Östergötland”

  1. Lotta, en av dina stora gåvor är att du är så öppen o prestigelös över att saker ändras och inte riktigt blir som man tänkt eller planerat. Tror det uppskattas mycket. Så många lever mitt i en stor osäkerhet runt mycket, vi trodde kanske att sommaren skulle bli ”som vanligt” men så är det ju inte. Många mår säkert rätt dåligt över det på många sätt men skäms lite över det. Tror det är fint att kunna dela med sig att det är helt ok att tråkigheterna finns där. De som är lite större än vädret 😀 Stor Kram **Milla

  2. Det är mycket jobb att måla. Vi håller på att måla huset hemma, två byggnader av tre är klara men nu får resten vänta till getingarna är klara med sitt haha. I stugan är det i alla fall bara hundhuset som fått ny färg. Men fint blir det.
    Kram Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *