En skön vecka

Vi haft en skön vecka i stugan, det går inte boka så mycket för jag har superjobbigt då med min hjärntrötthet. Jag får migrän så fort jag får lite press på mig eller det ska komma gäster eller åka bort. När det händer mycket saker så ballar min hjärna ur, så är det lite i perioder när det händer mycket runt omkring och sommar är en sådan period.
Jag måste vara jätteförsiktig och ha mycket lugn och ro. Tråkigt , men så viktigt att ta hand om mig. Är livrädd att bli sådär sjuk igen som jag var i vintras så jag gör så lite som möjligt utanför mina hem. Kalle kan göra vad han vill men han tycker det skönt att gå hemma och pyssla. Idag började jag med morgondopp i sjön, så härligt!
Idag kommer Philip hem efter en veckas semester med sin flickvän. Jag hoppas att vi kan hitta på något kul tillsammans nu framöver. Om jag ska iväg på något behöver jag bara vara några dagar efteråt så jag kan inte göra så många saker på en vecka.
För mig behöver inte allt hända på sommaren, jag tänker att man kan uppleva och träffa folk lite hela året. Jag har en tjejmiddag planerad om några veckor som jag så gärna vill kunna genomföra. Det har varit så här nu för mig i ett år. Jag är bättre, men förstår det kommer ta tid och i perioder när det känns som det ska hända mer så blir det jobbigare för mig.
Jag vet att ni är många som läser som har det som mig. Jag skriver om det för att vi ska kunna vara som vi är , inte skämmas för att vi inte orkar och våga säga ifrån för att må bra.
Nu ser jag fram emot en ny vecka, Kalles sista semestervecka. Vi tar det som det kommer. Tid med barnen i första hand och mer tid här i stugan. Vad roligt att ni hejar på oss när vi målat grått. Det är inte klart men snart så.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”En skön vecka”

  1. Jag har haft en utmattningsdepression och kan säga att hur frustrerande det än är med denna hjärntrötthet flera år efter, så hade jag nog redan trillat dit igen utan den. Jag gör SÅ mycket mindre nu än förr och det krävs massa återhämtning iaf. Tack för att du delar med dig. Ta hand om dig! 💪🏻🌼🍵🐶

  2. Så fint det blir med allt! 😍
    Jag lider av stress och får lätt huvudvärk så fort det blir för mycket, älskar dagarna man bara får gå hemma och pyssla. Även om det såklart är kul med nån middag, kalas eller annat ibland också 😊 Hoppas att du ska få må bra nu!
    🤗☀️

  3. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver Lotta… Skönt att inte behöva vara ensam i detta, även fast det är synd att det ska behöva vara så.

    Kram 💙

  4. Vilken otroligt fin bild på dig och din man! Tänk så långt ni kommit med huset vid sjön, ni har guld i fingrarna. Roligt att få följa er resa. Fortsätt ta väl hand om dig, precis som du gör 🙂 En dag i taget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *