Kronärtkocka och jätteverbena

Jag hade tänkt att jag skulle börja så lite idag men hade ingen såjord hemma så jag har kört lite grus istället och jag ska fortsätta med det hela dagen.
Nu är det högtid att så kronärtskocka och jätteverbena. Båda dessa har jag lyckats med tidigare men de kan vara lite svårflörtade. Jag tänker att om det inte går så bra med dessa så köper jag färdiga plantor. Att så tomater osv är nämligen mycket lättare.
Här är några av årets fröer alla har inte kommit och jag har inte hunnit köpa alla heller.
Ha en toppenfin måndag…jag är lite nervös här. Har kanske en hund på gång och svårt att tänka 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Kronärtkocka och jätteverbena”

 1. Åh, vad spännande! Jag kunde knappt andas på några dagar när jag väntade på om vi skulle få köpa vår valp eller inte. Nu är jag snart lika nervös igen, om två veckor åker jag till en uppfödare för ett ev. köpa en till hund. Håller tummarna för dig !

  1. Hej
   Jätteverbena brukar behöva en köldknäpp, så man får ställa dem kallt ett tag under sådden. Jag rekommmenderar att du goolar på så jätteverbena så får du säkert många bra tips. Kram Lotta

 2. Vad mysigt du har i växthuset!

  Minns känslan, när man går och väntar på besked om valpen, och sen väntan…
  Hoppas det blir hund för dig !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *