Det är okej att känna och vara allt.

Jag har varit på en morgonpromenad med min vän Maria , älskar ut och gå och vara ute. Jag funderar mycket på mitt år, jag är en sådan person som funderar mycket. Känner in hur känns det nu osv.
Jag känner att jag vill vara mycket ute och utveckla trädgården vid sjön, jag tror att det är nog där vi bor om 10 år, men det vet man ju inte nu. Jag tycker om mitt jobb, älskar dela med er men är ganska mycket ensam också. Jag känner också att jag börjar må bättre och vill träffa mer människor igen men det får inte gå så fort. Det är här jag saknar en arbetskamrat och vill ha en hund. Jag är så mycket hemma, ensam och en hund skulle vara stort sällskap nu när barnen börjar bli större. Hönsen däremot är bara 6 stycken kvar och kan ju inte åka bil till stugan så de får leva så länge de kan, men vi skaffar inga nya.
Om ca en vecka ska jag på datortomografi i Stockholm , mina tankar är att det antingen är något fel med sköldkörteln eller att jag fortfarande är trött efter min dotter cancer och min posttraumatiska stress. Men det är ok. Det är okej att känna och vara allt. Det får bara vara som det är. Inga skygglappar utan så här är jag och så här funkar jag. Det är okej att ändra sig, det är okej att ha det svårt och jobbigt, det är okej att utvecklas, att falla och att resa sig upp. Det är okej att inte veta.
Mitt år och mina ord för 2020 är snäll och tid. Att vara snäll mot andra och snäll mot mig själv. Tid till att göra det jag tycker om. Att välja vad som ger energi och lägga tid på det.
Idag ska jag bowla med barnen och ut och äta, det blir mysigt det. Ha en härlig dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Det är okej att känna och vara allt.”

  1. Tid och snäll tycker jag är två fantastiska ord att ha med sig. De två ska jag också ta till mig under detta året, tack för inspiration. Gott nytt år!

  2. En hund när man är mycket ensam är ett fantastiskt sällskap.
    Sen är det det bästa stöd man kan ha när man inte mår bra också.

    Bo vid sjön och ha hund, det låter som en helt fantastisk plan!

  3. Glöm inte att man kan välja den minsta i en valpkull. Då får man en alldeles lagom spansk vattenhund. En alldeles bedårande sak som är som en chokladpudding med en klick grädde. Så fin o klok. Du får en jätte fin arbetskamrat och vän för livet.

  4. Låter spännande med hund. Jag växte upp med en långhårig tax i vår familj. Det var kul och härligt på många sätt.
    Jag önskar dig en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *