Datortomografi i Stockholm

Nu väntar en dag i Stockholm, det blir spännande att se hur det går med alla intryck idag. Min hjärntrötthet är inte så förtjust i allt som händer , men jag mår mycket bättre nu än förra gången jag åkte med barnen. Då hade jag så mycket besvär i ögonen. Det har jag fortfarande, men jag har droppar nu som gör att det känns lite bättre. Läkaren sa att jag hade väldigt torra slemhinnor.
Jag har fortfarande en brännande/isande känsla på sköldkörtel, jag har superkall näsa, händer, fötter, det gör ibland ont ut i trumhinnan. Jag har inte lika mycket isande huvud och inte undertemp och inte lika ont i ögonen, så det är lite bättre.
Jag tror inte det kommer synas något på datortomografin, jag tror fortfarande att det är något med sköldkörteln fast det inte syns på proverna än. Det finns många sådana fall där man kan gå länge med inflammation på sköldkörtel utan det syns på prover. Men jag är tacksam att jag får kolla upp detta nu. Sedan har jag ju min utmattning i kroppen efter Elins cancer och den får jag tänka på varje dag och rätta mig efter. Jag ska besöka tandläkaren också så det inte är någon amalgamförgiftning, symptomen man kan få av amalgamförgiftning och det jag har haft är i princip samma symptom och jag ska fundera på min hormonspiral om den ska ut. Har ju inte varit lika glad efter den kom in. Satte in den i maj och i juni började alla mina besvär och konstiga symptom.
Ja vi får se. Det har varit bättre dagar nu och om jag är ute känns det mindre. I vilket fall ska jag ha en mysig dag. Jag gillar ju åka till en storstad med tåget en dag och bara gå kika på det jag gillar utan krav och det ska jag göra idag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Datortomografi i Stockholm”

 1. Tänker på dig vännen och håller alla tummar att du snart får reda på vad det är för knas som härjar i din kropp..<3
  Hoppas dagen blir som du har tänkt dig.
  Kraaaaaam Katarina

 2. Hoppas du får en bra dag i Sthlm! Att din ork o energi räcker till o inte tar slut!
  Kom att tänka på ett tips jag skälv fått då jag inte mår på topp, det är ett företag som heter naringskallan.se. Man skickar några små hårtofsar för analys o efter 3 v. får man en 16 sidors utskrift på alka provsvar, vad din kropp lider brist på ex. o vad just du ska äta för att din kropp ska må bra! Vet en tjej som blivit frisk fr just amalgamförgiftning! Även om det inte är just det du lider av kan det vara ett tips! Är själv jättesugen på att göra detta!
  Styrkekramar till dig!🤗

  1. Hej, har faktiskt tänkt på det att skicka hår, det tar visst 2 månader att få svar på det provet men det kan det vara värt. Ska kolla vad min doktor säger efter den här dagen. Bra tips ! Kram Lotta

 3. Hoppas att de hittar något snart, det måste vara jättejobbigt att gå runt och inte veta vad det är. Jag håller med dig om att Stockholm är jobbigt. Bodde där när jag pluggade till civilingenjör på KTH, trivdes aldrig, bara stress och mycket folk över allt. Krya på dig ❤️

  1. Hej, jag är lite bättre nu så jag går omkring och tänker det är bara min PDS som jag mår dåligt av, min posttraumatiska stress då känns det lite lättare och lättare att veta hur jag ska hantera. Kram Lotta

 4. Hej! Har du tänkt på om ett blir någon skillnad om du lägger till mer kolhydrater? Vet många som inte mår av kolhydratfattig kost. Bara en tanke…

 5. Älskar Stockholm i små doser, bor utanför storstaden, nära skog och hav. Pauser och återhämtningstid är viktigare än vad man tror. Jag hade inte orkat med 2 timmar i stan, max 45 min sen vill jag hem till lugnet.
  Har du tänkt tanken om det skulle bli skillnad om du tog bort hormonspiralen i samråd med din gynekolog förstås.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *