Nu är han våran, Pettson en Cavapoo valp

Nu är vi så lyckliga för nu har vi funnit våran nya vän för många år och som kommer flytta hem till oss i början på april. En liten Cavapoo kille som ska heta Pettson. Han är så fin. Katten Findus ska bli storebror 😘 Jag och Kalle har pratat mycket om vilken typ av hund vi vill ha och en Cavapoo blev det vi sökte och fann.
Cavapoo är en blandning av dvärgpudel och en cavalier king charles spaniel. Den här mamman och pappan uppfyllde de hälsotester som vi ville ha och hade de egenskaper som vi sökt hos en hund. De är svåra att finna och eftertraktade så vi är så glada nu och vi får förmånen att bli familj till lilla Pettson.
Att få en hundvalp tar mycket tid, som att skaffa ett barn på nytt..jag vet, men det är exakt det som jag och min familj längtar efter. Jag ska ägna så mycket kärlek och tid till den här fina hunden. Jag har den tiden och det ska bli så roligt att få ha honom med i mitt jobb här hemma. Det är för mig som att få ett litet barn och en arbetskamrat. Min man är uppvuxen med hundar och min svärmor och svärfar har två hundar.
Vi ska gå valpkurser osv och ni ska få följa honom när han växer och blir stor kille. Jag kommer dela både när han sköter sig och troligtvis tuggar sönder både skor och mattor 😉

Nu får vi vänta några veckor igen men sedan ska jag ta med fler i familjen och titta på honom och få se hur de växer.

Nu har Kalle och jag landat i stugan med ett glas bubbel. Nu blir det myshelg med utejobb och ha de bra här.
( Alla valpar är tingade och inga nya kullar planerade framöver så jag kommer inte dela vart han kommer ifrån ) 
Hoppas du har en jättefin alla hjärtans dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Nu är han våran, Pettson en Cavapoo valp”

 1. Hej Lotta
  Kunde jag räkna ut att det blev en ny medlem. Själv vet vi inte vad vi vill
  men passar yngsta sonens hund när de åker på semester och det ska vi göra nästa vecka då är det helt kört det är bara så underbart med en hund Bella är en blandning av pudel och labrador helt underbar. Jag kan bara gratulera er det är så fantastiskt så ni gör helt rätt man har en vän för livet så lycka till.

 2. Åh så fin! 🐶 Stort grattis!
  Här hemma har vi också en liten Cavapoovalp som nu är 5 1/2 månad. Alldeles underbar, social och gosig. Det ska bli himla kul att få följa lille Pettsson!

  Kram

 3. Jättegrattis, han är helt underbar 😍
  Jag har en dvärgschnauzer hane på 3 år och en cocker spaniel hane på 1 år. Hundar är verkligen underbara 😁 🤗

 4. Så roligt att ni ska köpa hund. Hundar är livet och svårt att sluta med om man en gång haft en, är inne på min 7:e hund nu… Vi har en jättemysig labradoodle som är 4 år, trevlig ras med godmodigt temperament. Lycka till med valpen, ska bli roligt att följa era upptåg.

 5. Men grattis❤ser jätte fina ut, älskar den där kola färgen, den lilla vovven kommer få det så gött hos Er! Jag är oxå lite på span efter en hund till, har kollat in bichon havannes ( krångliga namn he he) många lycka till kramar /Mia

 6. Åh hde själv en Cavalier King Charles när jag va i tonåren , så underbar o otroligt snäll hund . Skulle själv vilja haven cavvapo om nått år , typ när man blir pensionär o har mer tid . Ska bli så roligt att följa er lilla goding 💕

 7. Grattis!
  Det bästa som kan hända när barnen vuxit upp.
  Underbart med en liten valp och bästa vän. Massor av skratt och glädje. Underbar ras!

 8. Stort grattis till Er nya familjemedlem. Ska bli kul att följa Er och Er lilla fyrbenta vän, både vad gäller roligheter och "söndertuggade tofflor". Kan dock lugna Dig med att alla valpar/hundar gör inte så. Vi är inne på nr 4 och 5 och ingen av våra hundar har tuggat sönder något alls. Eller… där ljög jag lite. Vår svarta ungerska prinsessa Julia, tuggade sönder en hundbädd när hon var 6 månader… efter det inget.

  Lycka till och ännu en gång… STORT grattis till den nya familjemedlemmen.

  //Britt

 9. Hej
  Vilken gullig hund!
  Sprang på din blogg i jakt på en Cavapoo-uppfödare. Ingen större framgång hittills. Får man fråga var/hur ni fått tag på er? Ni verkar ju också nöjda med hundens bakgrund.

  Med vänlig hälsning, Mårten

  1. Hej, vi har köpt av en privatperson, ingen uppfödning och fick tips genom kontakter. Det är en hundmamma i hemmet och ingen ny kull är planerad. Lycka till 🐶

 10. Hej
  Jag och familjen (2 vuxna o tre barn, 6, 9 o 11 år gamla) är väldigt sugna på valp. Det blir familjens första hund men båda min man o jag är uppvuxna med hund. Vi bor i villa med stor trädgård i Danderyd o jag är hemma till 100%.
  Hur ser situationen ut för er?
  Stort tack på förhand o hälsningar
  Kristina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *