Jag tänker vara i min glädje

Det är så härligt när man har energi och glädje. Jag är så rädd om den nu, jag ser till att ingen tar min glädje ifrån mig. Jag tänker vara i den länge och jag tänker inte ge bort den för jag behöver den så väl själv. Känner ni igen den där känslan när du är glad och positiv och så träffar du någon eller hör något från en person  som inte alls är i samma känsla som du? Hur en människa liksom kan suga ut allt det där glädjefyllda från dig. Då gäller det att sätta stopp för det så du får fortsätta vara i din bubbla. Jag har haft mitt i perioder i flera år, månader osv och nu tänker jag vara i min glädje. Länge hoppas jag.
Imorgon ska jag jobba här igen, längtar!
Ha det bra och god natt mina fina följare, ni är guld värda
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag tänker vara i min glädje”

 1. Fina fina Lotta <3
  Jag önskar dig att du får vara i din glädje länge länge verkligen.
  Å ja… jag vet vad du menar med människor som suger energi. Så jag har mantrat "det jag inte kan påverka ska jag inte låta mig påverkas av".
  Ta hand om dig!
  Hoppas du hade en riktigt fin födelsedag rara du <3
  Varma kramar Anna

 2. Hej Lotta!
  Åh du har så fina hus och ger så mycket inspiration
  hoppas verkligen att du får må bra och njuta!
  Energitjuvar ska man hålla på avstånd, det är så konstigt att man verkligen kan känna när man träffar en person(energitjuv) hur allt bara rinner av en….
  Må så gott// Malin

 3. Vilken underbar tanke! Den ska jag ta med mig. När man är glad är det så lätt att någon kommer och sticker hål på glädjen. Men vi kan välja att inte tillåta det.🌹

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *