Födelsedag och klämma tuttar

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag 😘 46 år fyller man och varje gång det är födelsedag får man vara tacksam att man får bli äldre. Jag älskar det här livet, jag är så glad jag får uppleva det och få ta del av allt.

Elin är ledig idag och ska vara med mig. Vi ska börja med att åka till mamma och bonuspappa och äta frukost och sedan till stan och äta lunch och leta lite lampskärmar m.m och sedan ska jag klämma lite tuttar på mammografin 😄 innan vi åker hem. Ikväll har jag hört det blir finmiddag. Det blev det igår också. Philip grillade en så god middag.

Tack för ni tittar in och delar vårt liv
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”Födelsedag och klämma tuttar”

  1. God morgon och GRATTIS !
    Har följt din blogg i nåt år nu och vill bara säga TACK för all inspiation som du ger mig. Både när det gäller inredning, trädgård och livet i stort..för det är ju just de det är. Kram och lycka till i fortsättningen!// DK

  2. Stort grattis på din dag och då är du en 74.a som min man, jag är 79:a =D, fyllde därmed 40 förra året. Då fick jag göra mammografi första ggn, det var en 40 års gåva, det gör ju ont men så värt det.

    Lycka till

  3. Gratulerar på födelsedagen! 🎉 Än en gång Tack för en inspirerande jordnära blogg! Känner igen mig i mycket av det du skriver.
    💗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *