Nu ska huset tömmas inför visning

Kalle gör en liten operation på foten på fredag sedan kommer han vara hemma till jul och sedan ledig hela julen. Elin kommer hem den 16:e och stannar sedan hemma över hela julen. Så jag förbereder mig för att umgås innan visning.
Huset ska tömmas så mycket som går och vara ordning för sedan när Elin kommer hem ska vi bara göra trevliga saker. När julen sedan och nyår är klart så ska jag bara fixa inför visning. Det är många intresseanmälningar redan nu och mest klickade hemmet på Svensk fast så jag ska se till att alla i familjen utom jag då 🙂 är borta en vecka så att jag bara får vara hemma och göra fint. Jag vill fixa huset själv och nu behöver jag inte tänka på så mycket att göra ordning ute.
Jag trodde att priset stiger på vår och sommar men tydligen är det sådan brist på villor så folk betalar ändå. Ett sånt här hus kommer tydligen inte ut så ofta heller. Hoppas någon köper som vill satsa lite på vår gamla skola men såklart får den som flyttar in göra som den vill , precis som vi har gjort.
N
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Nu ska huset tömmas inför visning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *