Jag känner mig i stort sett klar

Nu är Lotta trött men så nöjd. Jag har rensat nästan allt på övervåningen inför visning. Herregud vad jag har kört runt 🙂 jag vill ju också ha lite lov och kunna umgås med barnen och inte bara slita med detta. Jag är så glad att jag orkat detta och i helgen ska jag sitta på altanen här igen. Jag har visat mycket av rensandet på instagram story, fyraarstider.
Ikväll ska jag träffa mina tjejer i datorn, det ska bli så mysigt och så ska jag börja med bokföringen och slå in julklappar. Philip skulle fixa en drink till sin mamma 🙂 kan bli en rolig kväll.
Ha det bra fina ni
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag känner mig i stort sett klar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *