Julpyssel New England

Godmorgon fina bloggläsare. Vi ska gå en promenad här när alla vaknat och jag har ett ärende som jag måste in och köpa i en mataffär. Det ska visst komma snö sa Elin igår och det hade varit mysigt men jag vet inte än för det är mörkt när jag tittar ut.
******

Sedan har vi ett jätteroligt julpyssel vi ska göra också som jag ska visa er. Vi får se om jag åker hem från stugan idag eller om jag stannar en dag till. Hemma har killarna äntligen sålt av mopedbilen och varit på lagning med sonens bil så det är skönt att få lite gjort hemma också även om jag inte är där. Jag behöver hem och fortsätta att städa i skolan.

Nu har en liten söt vovve och katt vaknat här och hoppat upp i sängen så nu blir det snart full fart igen
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Julpyssel New England”

  1. Åh, så fint skåpet från Ellos var!! Vi har stora problem på vår övervåning då våra snedtak är riktigt "otäcka" :-).. på det lägsta stället in mot väggen är det bara 40 cm högt.. det krävs stor tankeverksamhet för att få till nåt i dom rummen :-). Så fint du inreder i New England-stil, det passar dig! Kram Ulrica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *