Jag tränar på det

Annonslänkar Mio, Ellos , Åhlens
  
Det är stökigt här hemma, det står saker på vissa ställen som ska säljas, det ligger saker i trappan, massa skor i hallen, tvätten är inte i ordning osv. Jag tränar på det. Tränar på att julen kommer och ingen annan kommer märka om allt inte är iordning, för ingen annan tänker på det mer än jag. Det är så himla svårt det där. Att ha fint ger ett lugn men jag är skitdålig på att städa hela tiden. Jag tränar på släppa det. 
 
  
När vi lämnar stugan tex då är det som finast. När vi kommer dit är det som stökigast. Nu flyttar vi också med så mycket saker varje gång vi åker som vi inte har någon ordentlig plats för. Jag har handlat massa förvaringslådor och klädställningar från Ikea som kommer nästa år. 
 
 

Jag köpte öven fårskinnen på rea här som ska ligga på stolarna på altanen i stugan och som kommer matcha dynorna i köket här . Vi använder vår altan så mycket och det blir väl fortsatt mycket utemiddagar när corona fortsätter. 

 
Nu ska jag mysa med Elin och titta på lite på roliga program
 
Kram Lotta 
 
 
Ellos har startat sin julrea HÄR
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag tränar på det”

  1. Kämpa på Lotta, du är inte ensam om att tycka det är jobbigt med stök. Vi hade hemstäd igår det hjälper en att plocka innan hemstädarna kommer som en deadline liksom. God jul önskar Åsa

  2. Så mysigt, samt jag är lika, har svårt attinte gå plocka och ha mig hela tiden. Det blir ju lika fin jul ändå, men vet inte när man har gjort det fint vill man behålla det så.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *