Vi har fokus på oss och vad vi tycker om

 
 
 
Den här dagen gick utan att det hänt så mycket. En del verkar tro att vi jobbar” jämt men vi själva känner att vi den här sommaren går mest och myser. Kalle och jag är vana med ganska stora projekt som att bygga orangeri, altan vid poolen osv . I år har vi målat lite, snickrat en brygga , anlagt en rabatt och så köksträdgården i våras men får också tänka att jag kan göra mycket på min arbetstid.
 
Jobb är det inte för oss, jo visst jobbar vi genom att visa er men det är ju vårt intresse också. Det är ett fridsintresse och pyssla hemma. Det är något vi gör för vår framtid, för varandra, i nuet. Vad andra gillar att göra tillsammans bryr vi oss inte mycket om. Gillar folk att dricka bubbel på en krog i stan, läsa en bok, gå på fest, spela golf, gå på gym, gå på stan eller vad det nu må vara så är det ok för oss. Vi har fokus på oss och vad vi tycker om. 
 
 
Idag har vi mest latat oss. Jag har visserligen klippt gräs men det gick ju på 30 min. Vi skulle gå långpromenad men då kom det värsta regnskuren. 
 
 
 

För oss spelar det inte så stor roll om vi har projekt, latar oss eller dricker bubbel. Huvudsaken är ju att vi mår bra, trivs med livet och gör det tillsammans. Vi själva tycker vi har det så bra så nyper oss i armen. Tänk att vi får uppleva allt det här tillsammans.

 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vi har fokus på oss och vad vi tycker om”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *