Vad ska man fylla dagen med?

Det är fortfarande sol och varmt ute och jag funderar lite på dagens jobb här hemma. Det blir nog en tur till återvinningen och börja rensa lite. Jag skulle behöva köra släpkärran med en massa skräp till stan. Vi behöver börja rensa ännu mer här hemma inför framtiden men också nu efter Elin flyttat så stor två rum tomma.
Jag är så glad att vi skaffade Pettson nu och jag slipper känna mig ensam om dagarna. Det är fortfarande ibland konstigt att kunna styra sin tid men det finns alltid hur mycket som helst att sätta fart med. När hösten kommer då vill jag alltid rensa, så detta ska jag lägga tid på framöver.
Jag skulle kunna skrapa staket ut mot poolen, men det får Kalle göra 🙂
Jag fick papper igår på en studie som jag kan vara med på och ska tacka ja till. Jag har tid med det nu och känner att jag fortfarande har stort behov av att prata om det som hänt.
Jag mår så bra nu. Allt är så bra när jag får ta allt i min takt och inte har så mycket bokat. Sakta men säkert går det framåt. Nu ska jag ta en kaffe till så jag vaknar.
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vad ska man fylla dagen med?”

  1. Hej på dig. Visst blir det konstigt då barnen flyttar! Våra flickor har nu bott tre år hemifrån och sonen går i veckorna i annan kommun i skola…. men han kommer hem till veckoslut. Stora tomma rum har vi också, nå, det ena rummet gjorde jag om till kontor men det andra och det tredje när lillgubben flyttar…… har lite sett mig om mindre hus i närheten, kan gott downsiza men…. mannen har ingen lust att flytta. Jag är så avis på ert sommarhus för det är helt härligt! Just så som jag skulle vilja bo. Ha en skön vecka! Kram, Davina

  2. Men så skönt att du börjar må bättre. Sååå fin han är din Petsson. Och det verkar fungera bra med hund och katt. Livet är inte så tokigt ändå 😉kram till dej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *