Kräftor och räkor

Tänk att man kan ha sådan tur med vädret när man ska ha tjejkväll och de ska sova över. Strålande sol och värme och givetvis bjöd jag på kräftor från sjön som Kalle tog upp förra veckan.
Jag köpte även till räkor, små färdiga pajer, bröd och så Finn crisp snacks med räkor och löjrom. Till det ett väldigt gott vitt vin som heter Sankt Anna Riesling. Det blev kanon! Efterrätten glömde jag fota , men det blev palova med bär.
Mina fina vänner. Jag brukar inte fota människor så mycket och ha på bloggen. Alla trivs inte med att vara med på bilder. Sedan när man har fest vill man ju vara lite ledig och bara chilla, men de badade och njöt av solen på bryggan innan maten.
Nu ska jag ut och gå med Pettson och sedan ska jag sova lite. Tack alla ni som tittar in här varje dag. Det blir lite mer vardag framöver och tid så jag kan hinna lite mer inlägg om dagarna.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Kräftor och räkor”

  1. Vad fint du ordnat, supersnygg dukning som vanligt!

    Det syns att ni hade en fantastisk dag och kväll!

    Underbart med goa gamla vänner!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *