Klippt gräs och dag vid stranden

När jag klippt klart gräsmattan hemma så åkte jag och la mig i en solstol i stugan. Jag har bara varit vid stranden hela dagen. På stranden eller i vattnet. Underbart! Någon har kört på vår robot hemma och i stugan har åskan tagit sönder robotgräsklipparen så nu får man klippa ett tag igen innan det löst sig.

Ja, ja det är en värdslig sak. Orkar inte tänka på allt som gått sönder i sommar. Poolen tex har vi inte haft igång, den har något läckage osv

Nu ska jag fortsätta njuta här i stugan av det fina vädret. Kalle fiskar kräftor sedan blir det plockmat.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Klippt gräs och dag vid stranden”

  1. Ju mer grejor man skaffar sig ju fler saker som kan gå sönder. Och när saker börjar gå sönder då är det ofta flera grejor på en gång. Idag har vi fixat vårt kylskåp som läkte, bara att städa ur droppkoppen, så beställde vi lite nya hyllor istället för de som var trasiga. Jag bara väntar på att vår gamla gräsklippare vid sommarhuset skall lägga av så jag kan skaffa mig en robot istället. Men klipparen bara går och går… Ha en fortsatt fin dag vid er fina stuga. Mvh Åsa

  2. Ser ut som två fina trädgårdsidyller att kunna koppla av i och glömma det som måste göras, för en stund i alla fall. Ha en fortsatt bra sommar / Lars

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *