Hur länge kommer jag sitta här och skriva?

Jag brukar skriva av mig här ibland för att det är så skönt att få ner orden i skrift, som ett avslut på en tanke. Jag hoppas ju att även att du kan få med dig något från mina tankar. Jag försöker däremot att inte tänka så mycket på vad ska jag skriva idag eller vad ska jag visa idag? Utan bara låta tankarna få komma och dagen som den är.
Sista året har jag ibland tänkt att hur länge kommer jag sitta här och skriva till er? Hur länge har jag kvar, vill jag vara kvar? Att dela sitt liv och sina tankar har i perioder kostat på, men det har gett mycket mer än vad det har tagit energi. Jag har fått försvara mig så många gånger över mina val, att göra bloggen till ett jobb, att bli fotograf, att köpa två hus, skaffa hund osv. Hade jag inte delat detta offentligt så hade jag inte behövt höra en del människors åsikter. Å andra sidan hade jag aldrig fått all kärlek och glädje som ni gett genom åren och troligtvis hade jag aldrig suttit på den här platsen utan er.
Nej jag försöker inte tänka så mycket just nu på framtiden. Det har ändrat sig så mycket genom åren. Nu är det  första gången i livet som jag jobbar heltid med bara blogg och instagram och inte har ”barn” hemma på dagarna utan mer min egna tid. Philip kommer såklart bo hemma men är i skolan på dagarna. Elin har flyttat och har sitt eget.  Kommer jag känna mig för ensam framöver, eller kommer jag tycka att det är ok med en ganska ensam vardag, bara med min hund och katt?
Jag låter nog livet få komma som det är och just nu och bara åker med. Det behöver nog få vara så här nu ett tag. Jag kommer jobba mindre och se lite vart det är på väg både med mig och den här branschen och den här bloggen. Ni är fortfarande minst 5000 om dagen fast jag oftast bara postar ett inlägg om dagen och det är många ❣
Nu ska jag sätta fart här och hem och träffa min son. Igår hade han 3 rätters middag för mina föräldrar och mina svärföräldrar. Jag har hört att maten var grym. Sparrissoppa, anka och pannacotta och drinkar. Det kommer bli något riktigt bra av honom . Han är så duktig, varm och omtänksam men vill inte synas så ofta här på bloggen.
Idag ska jag ut och vandra med min vän Maria, kanske visar er sedan vart vi gick.
Ha en bra dag fina ni
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Hur länge kommer jag sitta här och skriva?”

 1. Tack för allt du delar med dig av! Glädje, sorg, dina funderingar om livet, inredningstips, skönhetstips, trädgårdsinspiration. Jag läser nästan varje dag och tycker att bloggen ger mig lite mera än Instagram pga längre texter. Så jag hoppas att du vill fortsätta! Kram och hoppas du får en fin höst! /Helena

 2. Det är alltid en av dagens höjdpunkter att läsa/kolla vad du har lagt ut🙂👍! Du är så klok och verkligen rakt igenom äkta vilket är så otroligt skönt i detta väldigt ytliga samhälle som råder. Jag hoppas verkligen att du vill fortsätta med bloggen i många år till💕🌸

 3. Jag tycker också om att skriva av mina tankar och ideer på bloggen, foto är ju min nisch också och jag gillar att nå ut med mina foton,

  Fin klänningen ser ut

 4. Jag förstår inte att folk håller på med att kommentera ditt liv.
  Det är ju din sak hur många hus du har eller om du köper hund.
  Det är ju frivilligt att läsa bloggen..
  Jag bor i Kisa och har åkt förbi ditt sommarhus några gånger.
  Ligger väldigt fint vid sjön.
  Fortsätt att skriva vad du vill.
  Kram
  Lise-Lotte

 5. Det har varit så kul att följa din blogg genom åren. Tycker det är så roligt att det gått så bra för din blogg och att du har kunnat leva på den. Sedan har det ju varit jobbigt också att läsa om det svåra med sjukdomar. Men det är just variationen som gör bloggen så mänsklig. Hoppas du fortsätter Lotta.

 6. Vilken son ni har, fantastiskt att han tar hand om de äldre på det sättet och bjuder på god middag även utan er🙏🏼 Så längre du orkar är vi många som gärna läser 🙂 Ha det fint 🌸

 7. Tycker så mycket om din blogg och läser den varje dag sedan många år. Det är min favoritblogg som visar och tipsar om allt som jag intresserar mig för: trädgård, odling, inredning, mode, familj och dina husdjur. Tycker om att du känns rak och ärlig och inte så tillrättalagd alla gånger👍 Det är också bra att du tänder till och ryter ifrån när det behövs, det är din självklara rättighet. Heja Lotta, jag hoppas få fortsätta ”vara din vän” som det känns genom att läsa din blogg varje dag💖😁🙏

 8. Tack för du fortsätter blogga och inspirera♥️🙏🏼 Jag hoppas du orkar fortsätta med det. Du har en av de mest inspirerande bloggarna jag vet. En perfekt blandning av livet. Kram

 9. Tack för du fortsätter blogga och inspirera♥️🙏🏼 Jag hoppas du orkar fortsätta med det. Du har en av de mest inspirerande bloggarna jag vet. En perfekt blandning av livet. Kram

 10. I princip från start öppnar jag fortfarande din blogg. Det var en slump att jag fann den och det är lika roligt att titta in än idag. Du har som alltid givit ut en blandad kompott av så mycket omkring dig och du är så naturlig och det gillar jag. Stort plus! Efter en del omständigheter under dessa år har jag haft mycket glädje av detta skall du veta och låt det fortsätta, jag mår bra av den och får mycket inspiration. Hoppas på en lååång fortsättning av fyra årstider 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *