Det är ingen tävling

 
 
Min son har middag hemma idag så jag fick inte komma hemma hem. Jag kan inte åka fram och tillbaka med djuren så mycket så jag blev kvar här några extra dagar. Inte gör det mig någonting. Livet vid sjön är underbart. Alla solnedgångar och tystheten. Kan inte se mig mätt. Varje dag här gör mig starkare. 
 
 
Våran stuga har ingen tvättmaskin, diskmaskin och det är inte lika stort som hemma men här finns något annat som jag längtat efter och älskar. Vårt stora hus hemma har varit underbart i alla år med ungar hemma, pool och 1 hektar mark men jag är på väg hit. 
 
 
 
 

Det är ingen tävling om vilken plats som är bäst, det är ingen tävling om vart det är vackrast. Det är bara livet som ändrar sig. Jag försöker bara följa med och följa känslan. Det här huset ligger bara 45 min hemifrån men den här platsen gör mig riktigt lycklig. Sjön gör mig riktigt lycklig. Inte än, men senare i livet så kommer vi bo här, så känns det nu.

 
Nu ska jag ut och fixa blomsterrabatten som inte är klar. Den på höger sida av trappen. 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det är ingen tävling”

  1. Så underbara bilder du bjuder på jämt. Blir glad av att se allt du gör, du har ju verkligen lyckats på "baksidan" av stugan men funderar och är nyfiken på framsidan. Har du någon plan för den eller är det mörkare där för att plantera/få någon växte att trivas där? (För så är det hos oss) kram o ha en bra dag! 😀

    1. Hej, jag har planer för stugans framsida Det finns mycket att göra här för att få det personligt men det blir senare 😄 om du scrollar bilder så finns det även några bilder från framsidan men det är bara grus och gräsmatta 😄 kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *