Friluftsliv i stugan

Vi har haft en väldigt skön helg här i stugan. Hunnit lite småsaker och varit mycket ute. Jag älskar luften som är ute nu och ska ut och klippa gräset efter jag skrivet till er.
Kalle jobbar med mig på måndagar i september också sedan är det slut med det. Idag har jag satt honom på att behandla trappen klart och sedan hem och fixa en massa andra saker.
Det jag minns som de bästa stunderna förra hösten/ vintern var när jag och Kalle och mina vänner har varit ute i skog och mark. Jag älskar ju spa också, men covid har ju också gjort att man inte vill åka iväg och så har ju våran hund varit så liten och jag haft svårt för sociala sammanhang. Alla tillfällen med fest, alkolhol, sitta på en krog osv är det jag längtar minst efter.
 
Så gulligt att Findus satt 2 timmar i skogen och väntade på oss, han är så mycket för sin flock han med. 
Nu har Pettson somnat under min stol när jag skriver till er. Han var ute och gick med oss i 8 km igår, fast vi vilade ju lite med både mat och kaffe så idag blir det nog sovdag för honom. Han brukar ha det när vi är hemma.
Nu ska vi sätta fart här, ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *