Dubbel Icabonus

Annons Bixia
Nu är det skördetid. Varje dag hämtar vi in något som vi kan äta av i grönsaksväg. Vi tycker om att kunna lägga in gurka, rödbetor m.m till vintern, Har man inte egen köksträdgård så kan man alltid handla lokalt. Nu finns det massa gott hos lokala bönder att handla och så känns det gott att veta vart maten kommer ifrån.
Precis som det är med lokal mat så är det också med elen. Jag vill veta vart den kommer ifrån. Bixias närproducerade el kommer från samma gårdar och bönder som odlar maten vi äter, att välja den är ett medvetet val som gör verklig skillnad för människor och miljö.
Om du har ditt elavtal hos Bixia kan du komplettera ditt avtal med Bixia Nära så ges återbäring till dina lokala elproducenter och möjliggör på så sätt ytterligare investeringar för utbyggnaden av förnybar, närproducerad el i ditt närområde. Viktigt för vår framtid och vår miljö.

Visste du att Bixia jobbar tillsammans med Ica som nu ett förmånligt erbjudande på förnybar närproducerad el från dina lokala gårdar. De ger dig som är ny kund, eller tecknar om ditt elavtal, rabatt och dubbel ICA bonus på din elförbrukning. Bättre för både dig och miljön. När jag kommer till Ica har jag ofta bonus att plocka ut som jag fått genom mitt elavtal hos Bixia.

Läs mer om erbjudandet här: www.ica.se/bixia

Ha en härlig dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Dubbel Icabonus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *