Våren är här på landet

Godmorgon fina ni! Jag tog en längre sovmorgon idag igen.  Jag och Pettson har börjat lära känna varandra mer nu och här hemma följer han efter mig om vi är ute och går i trädgården och han kissar en gång på natten och han kan somna om på morgonen och sova till 8.
I början kan det ta lite tid och bli lite nervöst, men det har gått bra. Pettson har varit så trygg och lugn från hemmet han kom från. Jag är inte så nervös av mig och lite mer ledig så vi har mycket tid tillsammans.
Tyvärr så märker även jag av Covid19 med mindre jobb osv och visst kan man fundera ibland hur det ska gå med allt men jag vet att glädje och sikta framåt är det som hjälpt mig förr. Stanna av och bli deprimerad och orolig är inget bra alls och jag är glad, jag är glad för så himla mycket just nu.

Nej nu ska jag fånga dagen här. Det är så härligt här och jag ska klä på mig och komma igång. Det ska klippas lite gräs m.m I helgen ska vi göra ordning llite vid poolen, fixa staketet och tvätta det och måla på lite av det röda.

Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Våren är här på landet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *