Lite loppis och randiga tapeter

Hur har ni det i coronatider? Jag har inte varit i affärer på länge, försöker bara jobba hemma och inte fara omkring så mycket. Det finns ingen anledning för mig att fara i affärer osv , sedan mår jag inte så bra när jag gör det heller.
Det är sorgligt och tråkigt men jag tål nästan ingenting. Tänk att alla dessa år gjorde mig så slut att jag inte klarar intryck. Det är just när jag ska prata mycket, träffa många människor och hålla mig lite alert som det inte funkar.

I barnens rum satte jag in lite pingsliljor, mer än så behövs inte, älskar att kunna gå ut och plocka blommor i trädgården. Vi har mycket kvar att inreda i sovrummen men jag har lagt ut så mycket pengar på målning, hund osv så nu försöker jag spara undan lite igen. Vi har allt vi behöver här i stugan nu så det finns ingen brådska med någonting mer än byrå.

Nej nu ska vi laga lite mat här
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite loppis och randiga tapeter”

  1. Hej Lotta, blir lite ledsen att läsa hur du får kämpa så mycket med hälsan, jag känner verkligen med dig. Jag har ett barn med ptsd (adopterad), barnet har kämpat i 10 år med detta och jag fick något som kallas secondary trauma, inte diagnostiserad men jag kan checka av nästan varenda symtom.. Det som hjälpt och hjälper oss väldigt mycket är en ny behandlingsform eller snarare hjärnträning som heter neurofeedback. Vet inte om det finns tillgängligt i närheten av där du bor men ville bara dela med mig så du kan googla och kolla upp det om du vill och har möjlighet.
    Kram på dig

  2. Hej! Jag har kronisk migrän och med det kommer en hjörntrötthet. Så jag har lite samma symptom som dig. Orkar inte med folkmassor, shoppingcenter, mycket i tryck mm. Det som är mest jobbigt är att prata med folk, för det är som kroppen sätter sig på helspänn och man lägger på någon mask och det är super uttröttande. Så för mig är det inga problem att undvika folksamlingar och affärer i och med Corona och karantän ligger jag i nästan jämt med migränen. Men jag har vant mig och insett att det är ok att leva livet så hör också. Handlar nog mest om gamla krav man har på sig själv att man "borde" klara vissa saker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *