Barn som gillar laga mat

Jag har haft turen som fått barn som gillar laga mat och baka och så har Philip träffat en tjej som också är jätteduktig på matlagning. Igår när vi fixat uterummet så blev det grillning.
Lilla Pettson var med men han går alltid och lägger sig bredvid min säng på kvällen i sin hundbädd. I stugan så gnäller han på kvällen och vill gå upp och sova i sovrummet. Så gullig.
Igår var det Julia som gjorde maten. En jättegod potatissallad och så grillad kyckling med smarrig marinad. Jag äter inte strikt Lchf, utan det blir en hel del kolhydrater nu när barnen lagar mat så ofta. Jag håller vikten ganska bra ändå.
Philip gjorde drinkar också. Han gillar det där med både mat och dryck och har ju fyllt 18 år nu. Jag tog två alkoholfria.
Nu ska jag gå och sova. Jag är så himla trött på kvällarna och vet aldrig om jag får sovmorgon med min lilla hund så jag lägger mig gärna tidigt. Sedan brukar jag somna om en stund på morgonen när han är trött igen.
Ha det bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Barn som gillar laga mat”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *