Fixa staket och sätta nya frön

Godmorgon vänner, jag är uppe tidigt för Pettson vaknade tidigt idag men han brukar somna om sedan och då går jag också och lägger mig. Ni vet jag har inte så stora krav på att allt ska vara så perfekt. Jag lämnar all disk på kvällen för att sova och så tar jag det när han vaknar. Jag försöker följa hundens rytm lite så jag håller mig pigg och glad.
Igår var jag ute och planterade om massa växter också och idag ska jag ut och sätta gurka och lite annat. Jag har gjort lite plats där ute för nya frön.

Kalle ska fixa med vårt staket vid poolen som ska rätas upp och målas lite, ja det kommer bli en härlig dag. Älskar när vi är hemma och pysslar. Ja nu har visst hunden gått och lagt sig igen i sovrummet så nu tar jag och sover en stund till också 🙂

Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fixa staket och sätta nya frön”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *