Solen går ner över sjön

 
annonslänkar Ellos, Newport
 
Det blir lite fler bilder från vår helg, några liknande som ni redan sett men jag tog visst bilder även med kameran. Jag försöker underhålla även på instagram men där blir mest mobilbilder, men det är bloggen som är mitt hjärta 💗
 
 
Det är så roligt att följa ljuset och solen över sjön, det är olika från timme till timme och nu är det ett annat ljus på hösten. Det blir många bilder här ifrån, men det är exakt det som vi älskar mest just nu.
 
 
Elin och Jakob 
 
 
*********
Kroken som jag även visade igår 
 
Krok hos Magnus och Eva i Västervik, Handduk på rea, Grillvante,
 
*********
 
 
Kalle har fiskat kräftor, Findus tittar på
 
 

Nu ska jag ta hand om mitt fröknäckebröd och fundera lite mer på julbelysning, tror dessa HÄR till köket och så gillade jag denna HÄR. I stugan ska stilen inte vara som hemma. Imorgon kommer de och putsar fönster här, det blir roligt. När vi köpte huset så slapp ägarna det för vi ville flytta in så fort som möjligt. 

 
Ha en fin söndag, våran dag blir nog mest ute 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 
**************
 
Fin ljusstake HÄR, blomlåda med ljus HÄR, ljusstake med äpplen HÄR
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Solen går ner över sjön”

  1. Mysigt med den fina fönsterlyktan i köket. Adventsstjärnan förälskade jag mej i förra året, så jag är lycklig ägare av en sådan. Ska bli kul att få ta fram den om knappt två månader. Så fint ni fått det i er stuga.
    Allt gott!! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *