Fröknäcke

Annonslänkar Royaldesign och annonssamarbete Inredning by Cadla
 
Det blev fröknäcke idag, här kommer receptet till er också. Receptet innehöll för mycket salt så jag har minskat på det så blir det godare för er.
 
 
Recept Lchf arkivet
 
1 dl Pumpakärnor
 1 dl Sesamfrön (Skalade)
 1 dl Solrosfrön
 1 dl Linfrön
 1 dl Chiafrön
 1 msk Vallmofrön (blå)
 4 msk Pofiber
 2 msk fiberhusk
 3 msk Olivolja
 1 nypa Flingsalt
 5 dl Vatten

 

 

1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, utom flingsaltet.Koka upp vattnet och tillsätt oljan i det.
3. Häll vattnet över fröna och rör om ordentligt. Låt stå och dra i 10 minuter.
4. Dela upp smeten på två bakplåtsklädda plåtar och platta ut dem så tunt du kan med en slickepott. 5. Strössla lite flingsalt över plåtarna.
6. Ställ in i ugnen. Har du varmluftsugn kan du sätta in båda plåtarna på samma gång.
7. När 30 minuter har gått, tar du ut plåtarna och skär upp sådana bitar som du vill ha ditt knäcke i. Ställ in i ugnen igen.
8- Grädda ytterligare 30 minuter.
9. Om knäcket inte är helt klart så kan du stänga av ugnen och låta plåtarna stå på eftervärme tills det att de är klara.i:9a
10. Tag ut och låt det kallna. Förvara torrt i skaff
 
 
 
Burkar HÄR 
 
 
************* 
Burk HÄR 
 
************
 
 
Nu ska jag ut och stapla ved på altanen och så har vi bilder som ska fotas på uppdrag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fröknäcke”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *