Vilken matkasse ska man välja?

 
ANNONS Matkasse
 
Jag är så tacksam att jag har en man och en son som tycker det är roligt att laga mat, det är ynnerst att få sätta sig till bords och njuta av en middag med familjen där någon har lagt kärlek i maten. Det är däremot jag som köper maten och där har vi haft ett litet problem med min posttraumatiska stress. Att besöka butiker gör mig dålig, ja bara vissa butiker.
 
 
Nu har jag hittat matbutiker som jag tycker om och som jag kan besöka som jag inte får stress eller hjärtklappning av och där jag kan gå och välja vad jag vill ha, men att skaffa sig en matkasse då och då hade nog underlättat vårt liv. Frågan är vad ska man välja för kasse då? Helst skulle jag vilja ha den hemkörd och slippa passa tider att behöva åka till en affär, men här ute på landet finns inte så många firmor som åker ända hit.
 
 
Nu är det så smart att det finns en hemsida som heter MATKASSE som har startat och där man kan gå in och jämföra vilken matkasse man vill välja och vad som passar bäst för just dig. 
 
 
 
Matkasse har fått pris för sin sida som Sveriges främsta jämförelsesida inom området förra året, så bra är den. Jag blev glad när jag fick förfrågan att uppmärksamma det för det kan hjälpa så många andra mer än mig. 
 
 
Vilken har du provat? Vad kan du rekommendera till mig? Finns det kassar att köpa som kommer hem till landet eller måste jag kanske åka till Linköping 5 mil för att få mig en kasse. Detta är dags att kolla upp. Vissa veckor vore det väldigt skönt att slippa besöka butiker och att veta vad man ska äta och få nya roliga recept. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Vilken matkasse ska man välja?”

 1. Jag som bara äter eko mat har bara coop att välja på här där vi bor. Ica erbjuder ju ingen ekokasse och hade inte tänkt börja med det heller när jag kolla med dom =)
  Men Coops ekokasse brukar vara väldigt bra och ändå prisvärd tycker jag =)

 2. Jag gillar ju att laga mat och prioriterar det framför mycket, men vi kör med matkasse ibland så kan maken få laga också -så får min inbyggda kokbokshjärna vila 🙂 Vi har köpt från City Gross, de har en massa olika att välja på och det har alltid varit finfina råvaror. Man får kika runt och ta den som känns bäst. Jag hämtar på plats, då det är på min hemväg och få har hemkörning hem till oss. Det är lite mycket pasta och sånt ibland men man får byta ut vissa saker till grönsaker istället så blir det bättre kost.Skönt att se att du är på G och gör en massa fina åtgärder i tillvaron. kram Milla

 3. Vi testade Citygross viktväktarkasse genom Matkasse.se i våras. Superbra och precis som du säger. Superbra att veta vad man ska laga och få en massa nya recept.
  Vi fick hämta på plats och här hos oss var det lite krångligt tyckte jag eftersom citygross här i stan lämnar ut längst inne i butiken vid deras chark.
  Hade varit bättre så som man gör på tex ica då man handlar på nätet…bara åka till baksidan och till och med få varorna ilastade i bilen..
  Kram vännen

 4. Jag insåg för en tid sedan att jag också mest blir arg, låg o stressad av att handla i butiken, springa runt o leta, inte finna väja för pensionärer som står o pratar om gud vet vad… nej fy fabian… testade att handla på olika tider o dagar men inget blev bättre snarare tvärtom. Sen bestämde jag mig för att onlinehandla varor, men jag hämtar mina kassar. Det funkar👍 Sen har jag ork kvar (ibland) att gå in på tex Lidl el CG..
  så jag rekommenderar att onlinehandla till alla mina vänner som pratar om hur mycket tid de lägger på just att åka o handla i butiken…

 5. Som jag äter mest LCHF så har jag inte provat någon. Men min äldsta dotter har haft Linas matkasse i 3 år o stortrivs med den o min syster har haft både Linas o Icas o tycker båda är bra😊

 6. Vi använder mathem oftast, ibland handlar vi på maxi eller city gross men då i deras nätbutik och sedan hämtar vi upp kassarna. Är sedan ett par år tillbaka sjukskriven pga utmattning och att besöka affärer m.m får mig att må riktigt dåligt. Det liksom triggar igång med alla intryck osv. Du förstår säkert 🙂 Önskar dig lycka till och hoppas du mår bättre snart!
  Kramar 🍂

 7. Låter bra med att handla online, men ett annat tips är öronproppar i silicon! Helt ljuvligt att stänga ute allt onödigt brus, slammer och ljud. Har varit en otrolig lättnad i mitt tillfrisknande från utmattningssyndrom 💕 ta hand om dig kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *