Skärmtid

Nu när jag är hjärntrött kan jag inte slösa bort min tid på att sitta och surfa, eller stirra in en skärm osv. Jag ska dra ner på min skärmtid. Jag älskar allt som Anders Hansen pratar om, fysisk aktivitet som nu består av promenader, jobb i trädgården och mindre skärmtid. Även om jag jobbar med sociala medier så går det att dra ner på det till minst hälften. Så jag tittar in här på bloggen, jag kör instagram och jag gör mitt jobb men inte massa surfa runt för skojs skull. Telefonen ger hjärntrötthet känner just nu och vara ute i naturen och promenera ger energi.
Så idag blev det promenad hem till mamma och bonuspappa som håller på att byta kök och så har jag hämtat hem Kalle som jobbat på andra sidan jorden några dagar. Nu ska jag fortsätta mysa här hemma med honom och hitta på någon lunch . Ja det blir nog något enkelt.
Ha det fint fina läsare
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Skärmtid”

  1. Klokt tänkt. Att hitta saker man kan förändra. Att inte helt behöva plocka bort något. Bara göra mindre.
    Har också valt att minska på min skärmtid och ff att inte ha telefonen med mig överallt som tex på jobbet. Jobbar som lärare och har tidigare använt telefonen på raster. Men numera pratar jag med mina kollegor i stället och telefonen är inlåst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *