Ny salong och promenad

Jag måste bara få visa hur fint min favoritAmanada som gör mina naglar har fått det på deras nya ställe. Ja Amanda hyr ett rum där men salongen Hair & Care äger lokalerna har sin frisörsalong där. Det var så fint och jag kände mig riktigt avkopplad där. Kändes som att komma på spa, sedan gillar jag lokalen inte ligger mitt i centrum 🙂 Gamla lokstallarna i Mjölby.
Jag har fixat mina naglar och varit hos min mamma men sedan har jag sagt nej och tackat nej till saker för att vara hemma. Visst är jag duktig 🙂 Jag mår så mycket bättre när jag inte far runt på 10 ställen på en dag. Mindre intryck innebär vila för mina hjärna.
Jag måste tänka på att bloggen är mitt jobb och tar väldigt mycket tid och jag måste låta mig ta tid till det nu när jag inte orkar lika mycket. Jag är ju så van att ha 50 saker i huvudet och köra runt och fixa,träffa vänner, fota samarbeten, svarar på mail och frågor, hämta paket i en enda röra osv Men nu när jag inte kan det måste se till att prioritera så jag gör några få saker om dagen.
Ikväll ska jag ut och gå med Helena, promenera och prata är så härligt. Nya hjärnceller bildas med och så får man både motion och goda råd. För mig funkar det bättre att ses och röra sig samtidigt än att sitta still och lyssna.
Ha en toppendag, det ska jag ha.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ny salong och promenad”

  1. Vad mysigt ställe! Jag tycker det är svårt att hitta en salong att gå till där man trivs, jag har en frisör just nu dessutom som pratar öronen av en, fast bättre det än någon som inte säger nånting alls 🙂
    Vet du, det där med att flänga runt. En arbetsdag ser ju väldigt olika ut för oss alla men det kan i perioder vara viktigt att försöka hålla den någorlunda strukturerad, vilket även förstås gäller en bloggare 🙂 Blir det för mycket som glider i varann så kan det bli tjorvig för huvudet. DÅ behöver man säga nej. Du gör helt rätt!
    Jag sitter själv på kontor och jobbar i perioder mycket -och måste tänka på vad jag lägger tid på just då. Har en stressig period just nu och då sitter jag gärna hemma och jobbar för att inte få för många intryck av allt som pågår runt en på jobbet, vanligtvis något jag gillar mycket. Inget är ju "för evigt" – jag lär mig mycket om mig själv vecka för vecka 🙂 kram på dig Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *