Grilla på hösten

Fotografering för Weber med annonslänkar 
 
I stugan är man utomhus mest hela tiden om vädret vill. Sjön gör att man vill titta på den, fiska, åka båt, sitta på altanen eller så hittar man på saker i trädgården. 
 
 
 
Förra helgen var det fint väder så då grillade vi. Bagaren och Kocken önskade grillbilder på bästa  Weber och grilla på kolgrill vet vi ju är så gott. Älskar smaken av kol och grillat är ju gott alla årstider. Vi har alltid haft Weber kolgrill hemma, vilken kvalite det är på dessa. 
 
Kycklinghållare finns HÄR
 
 
Grillpanna HÄR 
 
 
Kalle gjorde äpplekaka på grillen i de fina formarna från Staub, perfekta att ha på grillen. Kycklingen fick stå länge för att bli klar men vi startade tidigt. 
 
 
Grillen är nedsatt nu och min absoluta favoritgrill, har även denna hemma och finns HÄR 
 
Ikväll regnar det, det är bara mysigt. Elin och jag har varit och handlat och sedan sov jag en kort stund på soffan. Nu lagar Kalle middag och Elin bakar bullar så nu ska jag gå ner till dem och duka och mysa. Mitt nya objektiv har kommit och jag känner mig glad och pirrig att få börja använda det. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Grilla på hösten”

  1. Ser helt underbart ut med färgerna på träden i bakgrunden dessutom. Jag ska köpa en ny grill nu när det är rea och så kommer det här inlägget upp. Det måste vara ett tecken. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *