Stjärna i köket

Jag har så mycket att visa er men fortfarande lite svårt att sitta vid datorn en längre tid och i telefonen, så det får bli korta texter och så tittar jag in här då och då. Det är i alla fall mycket bättre nu än vad det var för några dagar sedan med att sitta vid datorn, men jag är inte bra. Imorgon ska jag ringa till en privatläkare, nog om det.
Har kommit till stugan idag och börjat pyssla med att sätta upp stjärnor, nu är det hög tid att börja om jag ska få klart till advent. Två hus och mycket pynt som ska fotas och delas med er… tar sin lilla tid. Älskar! Ni är 6000 besökare om dagen här enligt google analytic, så många. ❣️🙏🏻
De här stjärnorna heter Star.
Ha en toppenfin kväll
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Stjärna i köket”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *