En glöggfest vid sjön

Idag är en bättre dag, jag är inne i skapandet. Älskar pyssla och fixa, fota bilder osv. Trots att det är många konstiga symptom just nu i mitt huvud så fokuserar jag på glädje, det som är bra. Jag mår väldigt bra psykiskt så det gäller att hålla gott mod.
En glöggfest på bryggan får det bli i vinter. Vi ska åka skridskor, grilla på altanen och få vara i allt det vackra vid sjön. Det ser jag fram emot.

Elin är hemma idag och nu ska vi pyssla lite med julporslin som vi ska plocka in i skåp m.m

Det blir en bra dag, vi gör den bra och positiva och bra tankar gör oss glada och trygga och det är vad jag behöver just nu. En privatläkare ska få ta hand om mig framöver och utreda så jag slipper gå genom vårdcentralen.
Ta hand om er, tack för snälla tankar och ord till mig
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”En glöggfest vid sjön”

  1. Gud så härligt det låter med skridskoåkning på sjön, glögg och grillning. Som en riktigt mysig amerikansk julfilm!😍 Ta hand om dig Lotta.♥️

  2. Å vilka härliga bilder du lagt upp! Du gör helt rätt – fokusera på det som är bra och just nu är det en mysig tid framöver. Det där med privatläkare som ska ta hand om dig gillar jag 😘. Då blir det snart ordning och reda på dig min vän! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *