Boka in lite resor och annat kul

Min höst och fram till nu har kantats  med mycket sjukdomar eller konstiga symptom kan man säga , nu vill jag bara bli pigg från min förkylning, äta mina D vitaminer och börja må bättre. Jag vill vara ute och jag vill träna mer och jag vill ge min hjärna glada tankar. Jag har inte haft förkylning på väldigt länge så det kan jag inte klaga på men jag har haft lite tuffare dagar väldigt länge.  I vilket fall är jag positiv och glad och vet att detta är sånt som går över och äter jag mina D vitamin droppar får jag säkert tillbaka lite annan energi också. För mig är det egentligen inte energin i sig som varit låg utan de konstiga symptom i kombination av min posttraumatiska stress som jag blir trött av.Idag har jag haft superont i mina bihålor och så denna hosta som inte ger sig. Jag har sovit nästan hela eftermiddagen.

Jag vill göra lite mer roliga saker framöver, boka in lite resor och annat för att ha lite kul att se fram emot. På torsdag ska jag följa med barnen till Stockholm och då vill jag vara pigg. Nu har Elin börjat bli förkyld så vi får se hur det går.

Nu ska jag hoppa i badet, inomhus och njuta av det. Vill ha lite go värme.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Boka in lite resor och annat kul”

  1. Livet går upp och ner. Själv har jag haft en snart tvåårig svacka pga av att någon i familjen mår dåligt psykiskt. Jag får kämpa med oro och sömnlösa nätter. Nu har det börjat gå åt rätt håll men jag känner att det är långt ifrån över. Skriver inget om det på bloggen för jag vill inte oroa min mamma ❤️. Ta hand om dig det vänder snart och alla dina kära mår bra och det är ju viktigt. ❤️

  2. Zink och c-vitamin är dunder! Det rekommenderar läkarna som är specialiserade på andningsvägarnas sjukdomar. Drick mycket. Massor. Gärna varmt. Ingefärste med citron och honung. Ät multivitaminer. Förkylning och bihålebesvär kan vara en reaktion efter långvarig stress. Sköt om dej, du är värdefull Lotta. Hälsar en läsare i Finland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *