Nya duken och tänt första ljuset

Ville bara titta in och önska er alla en riktigt fin advent. Jag är hemma och fortfarande sjuk i förkylning så det blir lugna dagar här. Jag har fotat en del bilder men har lite svårt att sitta vid datorn då det isar i ögon och hals ( måste nog söka för det igen…suck, blir inte bättre och så migrän på det ) Jag får göra andra trevliga saker som sova  och vila mig i form 🙂
Jag har lagt på nya duken och det blir lite hemtrevligt med duk, jag ska nog skaffa mig några till dukar så jag har några att varva med. Jag har varit ute en stund idag med katten och nu blir det fortsatt vilsamt. Hoppas du har det bra.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *