Åsens by

Igår när vi varit på hotellet Box på övernattning och spa så hade mamma en önskan att inte vara hemma på sin 70 års dag. Söndagen var hennes riktiga födelsedag men vi firade den på lördagen tillsammans med min syster och alla släktingar med middag och spa på hotellet, men idag tog vi en liten spontantur.
Bilder från mobilen
Så vi tog en liten extratur för att äta lunch någonstans. Jag älskar små ställen ute på landet i små gårdar osv och vill upptäcka mer runt omkring här i Sverige så vi åkte till Småland Åsens By där jag även har fotat bröllop för många år sedan.
I Åsens by var det denna helg öppet på cafet och man kunde äta lunch och få fika. Hemlagad och väldigt god mat och mamma som älskar gärdsgårdar och röda stugor tyckte det var mysigt och fick en glasburk av Kalle att lägga sina saffransskorpor i. Min bonuspappa som drivet lantbruk var full av beundran hur fint de sköter Åsens by.
Jag vet att mina läsare tycker om när jag tipsar om sådana här ställen och jag hoppas att jag själv snart ska må bättre så jag skulle kunna åka omkring och visa er sådana här platser. Tyvärr är jag inte bra än och hoppas nu denna veckan komma till en läkare. Det blir bra får man tänka även om jag har lite konstiga symptom just nu.
Ha en bra dag, vi ska till sjukhuset och höra så Elins alla prover är bra efter hennes leukemibehandling. Det var länge sedan nu vi träffade en doktor men nu har det gått 2 år sedan behandlingen avslutades och nu var det dags att följa upp igen. Skönt att de gör det.
Ha det bra fina läsare
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Åsens by”

  1. Hej! Jag följde dig slaviskt när jag var 19-20.. det är 12 år sedan nu. Däremellan kom barn, heltidsarbete hus och separation emellan och tiden att följa bloggar var obefintlig. Genom åren (I pyntningstider) får jag ofta feeling för ditt konto. Jag älskade hur du pyntade och tyckte ni hade det så himla fint. Jag ville därför bara säga hej . Det kändes som att man träffade en kär gammal vän när man gick in här. Du har det fortfarande lika fint! Jag önskar dig all lycka och välmående. Tack!

    1. Men å vad jag blev glad och tack för alla fina ord. Det har hänt mycket på dessa år men kärleken till bloggen och få jobba är detsamma. Jag älskar pysslandet. Kram Lotta ❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *