Julpyssla i stugan

Fortsätter att fira min mammma och syster idag så jag fixat lite inlägg till er här och försöker vara lite ledig. Jag har börjat pynta i stugan, jag brukar ha klart till advent men nu när jag har två hus sätter jag igåg lite före, det här är såååå kul.
I stugan är det en liten annan stil än hemma. Jag satte upp lite tavlor men jag vet inte om det ska se ut så framöver. Det ska ju målas så jag hinner plocka ner dem och tänka över det.
Nu ska jag fortsätta fira mamma och syster. Min fina mamma som ställt upp på mig till 100% fyller 70 år idag. Världens bästa mamma som gör allt för oss barn på alla sätt och viss. Utan henne hade jag aldrig kunnat utveckla mitt företag. Idag ska vi ha det bra med henne.
Kram Lotta
💗
******

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julpyssla i stugan”

  1. Vilken fin stil du har fått till i din stuga. Jag kan tänka mig att när du har julpyntat så blir det inte mer jul än så. Stugan är en riktig julstuga, så himla fint ❤️. Tavlorna är superfina passar så fint in i din stugstil. Ha det så trevligt på födelsedagskalaset idag. Här hemma bakas det lussekatter. Mvh Åsa

  2. Stugan kommer att bli helt magisk när du gjort jul där, det är så mysigt!

    Jag ska börja lite med julen till nästa helg.
    Men jag har verkligen inte samma känsla för inredning som du.
    Du har så fint !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *