Våran nya pärla

 
Nu är vi äntligen ägare till denna pärla som vi är så oerhört stolta över att få visa er. Tänk att vi fick detta hus tillslut. I höstas var vi och tittade på det här huset och kände att det var omöjligt för oss att köpa detta ställe, men nu är det vårt. Nu ska ni få följa allt vi gör där. Huset är totalrenoverat ute och inne 2014, men vi har många planer för denna plats och göra detta ställe till vårt. Inne i huset är det så fint och mysigt och så fort vi får nycklarna ska ni få följa med på resan där.
 
Jag berättar mer senare. Nu ska vi fira med mat och bubbel här hemma. Stort tack till er alla som läser här, för era fina ord om det vi gör här på bloggen och att ni vill följa mig och min familj genom sorg och glädje. Ni är delaktiga i detta och idag känner vi stor tacksamhet att den här drömmen blivit sann.
 
Kram Lotta 
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

74 reaktioner på ”Våran nya pärla”

 1. Stort Grattis!!
  Just därför jag älskar din blogg. Du blandar allt! Livet, trädgård, glitter, glamour,skit😀m.m.
  Ska bli underbart att få följa er renovering av stuga.
  Har själv en underbar stuga vid havet i kalmarsund.
  Lycka till!!

 2. Grattis till ert nya Paradis !
  Ska bli spännande att följa er resa där !
  Det bästa av allt är när man ser hur bra det gått för Elin ❤️Har följt Dig i fem år och vet vad ni gått igenom ! Så roligt att se fina bilder från hennes 20-årsfest !
  Lycka till med allt ❤️

  1. Ja hälsan betyder allt, annars hade vi inte kunnat gå vidare. Elin mår bra, hon har en del komplikationer efter cytostatikan men vi har valt att fokusera på det som är bra. Pojkvän , snart student och körkort 😘🙏🏻 Kram Lotta

 3. Åååååå så fint! Stort grattis till ert nya smultronställe. Ska bli jätteroligt att följa med på även denna resa. Njut o fira ordentligt!

 4. Ser fram emot att få följa er resa i detta fina hus – så underbart att nå sina drömmar 💕 En annan sak, jag har bara kunnat se det senaste inlägget i bloggen nu under ca två veckor, det går alltså inte att scrolla neråt, någon annan som upplevt det?

 5. Åhhhh så roligt, Jag gläds med er! Jag var så nervös i går för man kan aldrig vara säker vid husköp innan man skrivit alla papper.Ska bli trevligt att få vara med om torplivet med er🏡

 6. Grattis till hus köpet skall bli så kul att följa dig och se vad ni hittar på ….
  Stugan ser underbar ut och framför allt läget……..
  //Anneli

 7. Så roligt Lotta. Grattis till ert nya hus. Har följt dig länge nu och ser verkligen fram emot att få följa er resa med ett lilla torp.
  Önskar dig en fin helg.

 8. Stort Grattis, det ska bli så kul att få se hur ni inreder och fixar i nya huset också. Ser jättefint ut och ett härligt läge. Kram Eva

 9. Grattis – vill inte äta npgon stuga men OM då ska det vara med ett läge som ert! Vilka härliga dagar ni kommer få vid vattnet!

 10. Grattis! Vad roligt 🙂 Vilket underbart och mysigt läge. Jag ser fram emot att få se mer av den gulliga stugan. Kram Louise

 11. Grattis till er dröm! Det är så härligt när man hittat rätt, efter att ha längtat så länge.
  För snart två år sedan blev vår dröm sann om en fjällstuga och det är så härligt med denna oas som vi nyttjar året runt.
  Ska bli kul att få följa med framöver på din blogg som jag gillar mycket och har följt i många många år.
  Kram AK

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *