Snart Moet på kylning

Annonslänk CErvera
 
Den här resan att köpa fritidshus har varit lång och krokig, först den där långa längtan att vilja förverkliga en dröm som känns omöjlig, sedan jobba mot målet. Öka lön, vinst och omsättning i företaget och sedan när man kan få låna så ska man hitta ett hus som man tycker om, som kostar lagom mycket som man kan klara av och som har det man önskar med läge osv. När man hittar ett sånt hus så är det antingen för dyra från början eller blir för dyra i budgivning eller så tas det bort från försäljning innan man ens har hunnit buda.
 
Sedan när man väl hittar det där huset igen som vi gjort nu som man vill så innerligt ha så ska man kontakta banken igen, nya uträkningar få ägarna att gå med på priset och sälja till oss osv  Idag har vi varit banken igen och ja vi får köpa huset och det ska skrivas papper, så nu ska vi bara boka med ägarna och mäklaren. Jag känner mig trött i huvudet ikväll. Lycklig och stolt att vi tagit oss hit. Bara Kalle och jag och inget arv osv för de som spekulerar, för jag har hört på flera håll att det pratas. I vilket fall så är det skitsamma vad andra säger, för vi har gjort det tillsammans Kalle och jag och inte en krona har vi fått av någon annan mer än banken. Visst är det superpirrigt och nervöst men jag tror på oss så mycket, han tror mig och vet vad vi kan och det känns tryggt. 
 
Nu ska jag bara landa i den här känslan, vänta på att få en tid med ägarna och snart ska jag dricka Moet, det är inte varje dag, men när man får något man drömt om så länge ska det firas ordentligt och sedan ska jag visa er. Tack för ni finns med.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 Inredning HÄR 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Snart Moet på kylning”

 1. Jättestort grattis till er💕!!!!!
  Det är underbart att ni vågar att följa er dröm och ni är så värda den tänker jag-på alla plan 💕!!!! Ni har haft motgångar😩 och medgångar tänker jag….på alla plan….

  Viktigt att våga satsa och tro på framtiden samt följa sin dröm!!!! Din personlighet, drivenhet och ödmjukhet kommer fortsättningsvis bära dig/er och ditt företag långt framöver!!!!

  Det är härligt att följa dig och jag gläds över er framgång och lyckorus!!!!
  Fortsätt följa ditt hjärta och våga satsa samt tro på framtiden!!!

  Önskar er all lycka med nya köpet av fritidshuset och alla andra projekt framöver💕
  Go girl- våga satsa- våga leva💕💕💕De varmaste lyckönskningskramarna från Maria Carlsson i Rosendal Gottlösa💕

 2. Du/ni är så värda detta! Ska bli så kul att se och följa eran resa med er sommardröm!
  Jag känner mig lika glad som dig🥰.
  Heja er och lycka till
  Kram Sofia

 3. Så roligt med stugan🌸⭐️ Ni gör helt rätt och vet du vad jag tycker att även om ni hade fått ett arv, vunnit pengar eller vad de nu må vara 🤪vad spelar det för roll!!Alla får väl för katten göra vad de vill om man har möjlighet… handlar bara om avundsjuka att folk spekulerar!🤥
  Ni har investerar era pengar rätt!
  Lycka till och njut, det är ni så värda!

 4. Men ooo vad glad jag är för Er skull, som ni har kämpat för er dröm. Strunta i vad folk babblar, vi som följer dej vet ju hur det ligger till. Oftast är det ju folk som mår dåligt som pratar strunt om andra! Jag e iaf. lycklig med er. Ha en finfin Helg och låt skumpan flöda, skall skåla för er!

 5. Tråkigt att folk inte kan vara glada för andras skull och att det ska spekuleras en massa…förstår inte sådant!! Så himla roligt att ni äntligen har hittat er stuga och det ska bli så spännande att få se bilder sen hur ni inreder och fixar..:-) Ha en riktigt mysig helg!
  Kram
  Anne-Lie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *