Pergola och silverpäron

Igår var vi vid stugan och visade Elins Jakob och vi såg att de har börjat städa ur skåpen, skafferiet var tomt. Glädje att se, vi ska snart flytta in. Tjohoooo. Idag är banken bokad och snart ska vi skriva pappren. Hur många gånger har jag sagt det , många jag vet 🙂 Vi har muntligt avtal än så länge och mäklaren har varit med.
Idag regnar det och jag ska till stan på ärenden. Vi har köpt en roddbåt med en liten enkel motor, vår sjö är inte så stor så roddbåt blir toppen. Vi får se i framtiden om vi vi vill ha båt vid de större sjöarna som finns många runt om. Jag ska köpa lås och fendrar idag.
Runt poolen lös det så vackert igår, så jag tog några bilder med mobilen. Att ha belysning i trädgården är så fint tycker jag, är så glad att vi satsade på det och satt i träden i trä däcket när vi byggde.
Nu är det bäst att sätta fart , ska möta upp Elin på Ikea när det öppnar
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Pergola och silverpäron”

  1. Så mysigt! Jag undrar om du har klippt ditt silverpäron? Fantastiskt fin o jämn form på det. Härliga bilder …som vanligt❤

  2. Jättefint med belysningen och silverpäron är ju så fint. Vad roligt med stugan också. Ska bli så roligt att få följa den resan också. Kan tänka mig att det kommer bli jättefint. Kraaam Pia

  3. Jättelycka till med stugan – har en själv på västkusten och det är såå mysigt att inreda och längta till. En härlig plats att samla familj och vänner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *