Nu börjar det roliga

Nu börjar det roliga, att få planera och längta , spara till det som man skulle vilja ha i stugan och så få dela med er. Det ska bli så kul!  Stugan är på 80 kvm och totalrenoverad ute och inne så det är inte så mycket renoveringsjobb att göra direkt när vi kommer dit. Det tycker min man är skönt, vi kan åka dit och börja göra det roliga med att inreda och byta någon tapet bara.
I köket är det vackert italienskt klinkersgolv och många detaljer som jag gillar som tex inbyggt skafferi och stora fina plank i taket och breda stora fönsterbräden. Allt är snyggt gjort av snickare. Även köksluckorna är handbyggt av snickare men det visar jag en annan dag. Vi har tom golvvärme i köket och det känns lyxigt i stugan🙂
Ja vi får se lite vad hittar på . Det kommer ta tid innan vi får det som vi vill ha, det ska kännas bra och jag vill hellre vänta länge än att bara köpa saker för att flytta in. Jag har ju drömt om detta så länge.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

26 reaktioner på ”Nu börjar det roliga”

  1. Grattis till er lilla stuga. Ser så mysigt ut. Tänk vad ni kommer att göra denna lilla stuga till ett litet drömhem. Kram o Lycka till!

  2. Åh vad fint. Kul för er. Lycka till! Ska verkligen bli kul att följa. Du ger så mycket inspiration. Själva är vi nästan klara med en fristående byggnad som jag håller på att inreda.

  3. Grattis! Kul att ni "fick" stugan.Nu börjar det roliga, att börja inreda. Glöm inte att slå dig ner i någon av dina fina ute-möbler och vila!

  4. Grattis till er fina drömstuga. Så härligt det ser ut vid vattnet och vilka fina bilder. Mysigt med en liten stuga, vi ska snart flytta ut till vår ute på ön. Det börjar bli varmare nu så våren är på väg. Kram och trevlig söndag.

  5. Det ska bli så roligt att få följa er med inredning, piff och liv i stugan. Du har så härlig stil, blandat enkelt med lyxigt och verkar så underbart jordat glammig. 😊 stort grattis till er och stort grattis till oss alla dina läsare till ert stugköp! Ser fantastiskt ut! ⭐️👍🏼😊
    Kram P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *