Altanmöbler och soffor

Igår satt jag nästan hela dagen vid datorn, det är inte min grej egentligen men det är mycket att göra även där om man ska ha en blogg på heltid. Idag ska jag på ett besök och klippa gräset och ikväll blir det promenad med min vän Maria.
Ni frågar ofta om var mina möbler kommer ifrån och det här bordet är gjort av en lokal snickare och målat med falufärg timmergrå, stolarna från Ikea. Stolarna är egentligen inte utestolar men de verkar klara några säsonger ute.
Nu är det bäst att sätta lite fart här så ja inte missar mitt möte
Ha en fin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Altanmöbler och soffor”

  1. Fina saker! Hur tänker ni kring priser på möbler, både inomhus och till trädgården? Det mesta du länkar till är ofantligt dyrt!

  2. Hej Lotta – och grattis till sommarhuset!
    Måste fråga hur ni behandlat trallen då den är så vackert grå? Är det ens tryckimpregnerat virke 🙈?

  3. Jättefint bord. Min man byggde ett jättefint bord till vårt sommarhus, det är roligt att ha något som är unikt. Mvh Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *