Vilken fantastisk vårdag på landet

Vilken dag jag haft! Jag jobbade vid datorn fram till kl 11 men sedan bestämde jag mig för en utedag och vilken tur jag gjorde det, som jag njutit av vårsolen och jobbat i trädgården i 6 timmar. Elin är ledig på onsdagar så hon har hjälpt mig lite idag.
Några av hönsen och tupparna
Jag har grävt upp alla landen, ska fylla på med lite hönsgödsel sedan och kanske lite mer jord. Jag har krattat alla löven i köksträdgården och tagit upp alla pinnar på gräsmattan så nu är det fint här hemma.
När kvällssolen gick ner över hagen ville man knappt gå in. Ikväll har Philip och hans Julia gjort egna hamburgare som de grillat. En toppenkväll och nu blir det lite jobb här igen och nu har Findus placerat sig här på skrivbordet bredvid datorn.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *