Höns och orangeri

Kalle och jag har varit i orangeriet idag och städat och satt alla blomfrön, jag får visa lite mer bilder imorgon. Det är underbart att stå där i solen och få plantera och hönsen som går utanför. Njuter så mycket av det.
Vi hann allt som vi hade tänkt oss och det känns så bra att vara igång. Jag har längtat så mycket efter allt jobb ute. Det är ett av mina största intressen med att odla, vara i naturen osv. Jag längtar ihjäl mig efter det på vintern. Mer nu än någonsin.
De sista åren när jag jobbat hemma så tog jag hand om Elin när hon var sjuk och hade inte så mycket egen tid, men nu har jag ju hur mycket tid som helst. Nu vill jag bara att allt ska sätta igång, jag vill ha mer att göra här hemma.

Ni brukar fråga efter en bild på hela köksträdgården och så här ser det ut. Det är bara en häck längst bort mot hagen som fattas annars känner jag mig ganska klar. Den ska underhållas osv och lite mer grus behöver vi nog köpa i sommar. På vintern ser det inte lika härligt ut, men det kommer bli.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Höns och orangeri”

  1. Hur tänker du om höns och alla planteringar när ni ska åka till stugan? Har själv hus och stuga och vill ha blommor/växter på båda ställen. Jättefin blogg att följa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *