Ingenting är perfekt, fast det är kanske det som är det perfekta

När vi köpte det här huset så såg vi ett färdigt hus som vi bara behövde finjustera. Huset var ju redan totalrenoverat 2014, både ute och inne. Vi gick runt och sa att här ska vi måla staket, sätta in fönster, bygga glasveranda, gäststuga, större altan vid vattnet osv. Men nu när vi är här känns det inte alls lika viktigt och bråttom.
Findus jamade och ville med idag. Här ligger han och tittar på Kalle och Elin som åker båt.
En del tycker kanske att det går fort och att vi redan är klara, men nej vi har så många drömmar att förverkliga här men inget behöver gå fort. Vi liksom bara landar här och sänker axlarna och försöker låta allt det enkla få tala för sig själv. Som en vedstapel som pappa och sambo överraskade med. Älskar vedstaplar och tycker det är så vackert.
Eller en hängmatta som man kan vila och sova i.
Kanske några rosor ska planteras på sikt och lite perenner , men just nu njuter jag av allt det vilda. Prästkragar på tomten och i dikena överallt.
Några krukor med tomater och andra blommor har vi planterat och visst tar de lite tid att vattna, men det är ändå inte mycket för oss mot hur vi har det hemma.
Nej här får det bli lite som det blir, och allt ha sin tid. När man orkar , har lust och vill och så får det det där vilda vara det som sätter ramarna och målen. Att få känna att ingenting är perfekt fast det är kanske det som är det perfekta.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ingenting är perfekt, fast det är kanske det som är det perfekta”

  1. Det låter bra, att ni tar det lugnt. Dels för att känna in hur ni vill ha det och dels för att sommarstället ska ge lugn och ro. För även om man gillar att greja och arbeta med sånt som man tycker är kul är det viktigt att bara "vara". Åtminstone emellanåt.

  2. Vad skönt att ni tar det lite lugnt. Vi slet som galningar i 5 år med att renovera gamstugan och bygge av Andersstugan. Men nu kör vi lite mindre projekt i början av stugsäsongen, i år fixade vi innertaket, förra året 2 nya fönster. Men sedan slappar vi och njuter resten av sommaren. Mvh Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *