Datenight i Vadstena

Blev en datenigt som vi kallar det när barnen inte är hemma. Stack iväg sent till Vadstena för att äta lite. Hittade en solig plats på torget och fick en fin kväll, bara han och jag.
Jag tog två förrätter med chevre och charkbricka och Kalle hamburgare.
Vadstena bjöd på en solig och fantastiskt vacker sommarkväll.
Gud vad jag älskar att sticka iväg på enkla saker nära och bara fånga stunden. Kalle och jag vi har det så himla bra och roligt tillsammans. Älskar umgås med honom. Nu ska jag klippa gräset efter varit ute på promenad och sedan åker vi till stugan igen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Datenight i Vadstena”

  1. Vad trevligt det ser ut. Det var länge sedan jag var i Vadstena. Vi har husvagn som vi inte använder så ofta. Jag har gjort städat och gjory i ordning i den i dag. Jag och maken kanske skulle ta en tur runt Vättern och stanna till i Vadstena.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *