Rabatt vid sjön

Annonslänkar Åhlens
När vi flyttade hit så var det här stenpariet täckt av en kaprifol som växte vilt. Vi sa från början att vi skulle ta tag i det någon dag när lust fanns och häromdagen började klippa ner och gräva bort en massa rötter och så la jag sten istället vid kanten.
Före bild

Idag började jag fylla på med jord. Ja det finns mycket kvar att göra , men jag tar lite i taget. Nu vill jag fortsätta fylla på med jord och så tog jag med mig lite stockrosor hemifrån. Hoppas de tar sig annars har jag massa mer hemma. Nu längtar jag efter att köpa någon ros och lite pioner m.m

Nu har svärmor och svärfar varit här och grillat, vi hade en superfin kväll med sol på bryggan men nu ösregnar det.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Rabatt vid sjön”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *